Lex Mulder

Portret Lex MulderIk ben afgestudeerd in klinische psychologie. Na een inspirerende periode als docent aan de Rijksuniversiteit van Leiden en parttime als psychotherapeut heb ik sinds 1988 een praktijk als zelfstandig coach, trainer, opleider en psychotherapeut.

Ik ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut (hoewel ik de registratie heb laten verlopen) en NIP- geregistreerd trainer.

De verbindingen tussen individuen, groepen en organisaties en de mogelijkheden op die raakvlakken te interveniëren, boeit me.

Speels en actief

Geïnspireerd door vele bronnen heb ik mijn eigen interventiestijl ontwikkeld: Speels en Actief. Het kenmerkt zich door:

Maar het belangrijkste is waarschijnlijk wel dat ik nieuwsgierig ben naar wat mensen beweegt en dat ik positieve, menselijke en professionele aandacht kan geven.

Ik werk graag (maar niet uitsluitend) en met succes met Psychodrama, Voice Dialogue, Voicedrama en Organisatiedrama.

Ik werk regelmatig samen met mijn partner Berry Collewijn.

Over Berry

Portret Berry CollewijnBerry Collewijn geeft sinds 1995 opleidingen aan trainers en coaches in Voice Dialogue en dramatechnieken. Deze technieken past ze graag toe in haar werk voor het bedrijfsleven. Berry werkt als seniortrainer en -coach voor diverse bedrijven en instellingen. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Berry is mede-auteur van het boek 'Ik ken mijn ikken', ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue en auteur van 'Tango van de ikken'.

Geboren en getogen in Amsterdam, volgt Berry in de 'seventies' de opleiding Regie aan de Amsterdamse Toneelschool. Ze werkt een aantal jaren als Italiaanse gids, waarna ze een franchiseketen opzet en manager is van vijf vestigingen van kindermeubelwinkels in Nederland. Sinds 1995 is ze trainer en opleider.

www.berrycollewijn.nl
info@berrycollewijn.nl